1.3.1.j Flash (SWF)
Skrevet af Christina Christensen d. 20 April 2012 13:18

Flash er et meget fleksibelt og anvendeligt format til skærmkommunikation, som gør det muligt at designe flotte animerede skilte. Flash adskiller sig fra video ved at være mere dynamisk format, som både er let at redigere samt kan hente data fra eksterne kilder. LiveConnect CDS kan afvikle flashfiler af typen Shockwave (SWF).

BEMÆRK: Alle flashfiler (SWF) skal uploades til filarkivet INDEN de kan anvendes i en afspilningsliste!

For at oprette et flashmedie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på "Tilføj medie" i toppen af hovedvinduet.
  3. Marker "Flash" og klik på "Vælg".
  4. Indtast et navn på mediet i feltet "Navn".
  5. Vælg hvilken flashfil der skal afspilles i boksen "Indhold".
  6. Klik på "Gem".

Mediet vil nu blive oprettet i afspilningslisten.